Vi kæmper videre..

… og venter på at den ekstra Lactulose mængde gør sig gældende.

Imens gennemgår vi perioder med kraftig gråd, hvor vi praktisk talt ikke kan nå ind til den lille mand og trøste før maveknebene er på retur – ren tortur! 🙁
Disse ture føles længere og hårdere end før – om det virkelig er tilfældet eller vi bare er ved at være godt møre vides ikke – men det er hårdt ikke at kunne gøre noget og ikkekunne se en ende på det endnu.
Vi har efterhånden fundet frem til den stilling der bedst hjælper os med at trøste og bringe Daniel til ro.

Maveknebene kan vi ikke ændre på, erfaring siger mig nu at der altid er et før et måltid, nogle gange under og også efterfølgende.
Vi forsøger at være opmærksomme på tegnene så der ikke går alt for meget kludder i måltiderne – de kan dog stadig tage op til 1 time.
Han gylper stadig en del, men Losec har heldigvis hjulpet på følgerne 🙂

🙂 Det positive er at han efterhånden har længere glade perioder, med god kontakt og hvor ophold på puslebordet faktisk er en hyggestund.
Bassen kan stadig vældig godt lide at komme i bad. Her slapper han fint af i det lune vand – dog er han knap så begejstret for at komme op af vandet igen, men hvem er det??

For det meste er han vågen ca 1½ time ad gangen og sover fint efterfølgende. Der er enkelte perioder, hvor han ikke sover mellem to måltider, men er vågen og ofte lidt urolig – dette sker oftest om aftenen.

Der er lukket for kommentare.