En mors klagesang..

At være forældre til en dreng som kan have SÅ ondt og bøvle SÅ meget for at komme af med sin afføring er bare mega udmattende!

Det gør ondt helt ind i hjertekulen, når Lillemanden udmattet falder i søvn i ens favn uden at have fået mad, fordi kampen for at komme af med prutterne og det dertilhørende er så langvarig og sej.
Så føler man sig virkelig som en dårlig forælder uanset hvor mange gange man får fortalt det modsatte!

Holder det aldrig op??

Det er ufatteligt ødelæggende for humør og dræner os alle tre for energi 🙁
Mest af alt er det frustrerende at vi ikke kan gøre andet eller mere end vi allerede gør – ingenting synes at hjælpe rigtigt.
Jeg får lyst til at råbe ud til verden: Så hjælp os dog!! Kom med en mirakelkur eller som minimum et par nye reservedele som et nyt tarmsystem til den lille stakkel.

2 kommentare to “En mors klagesang..”

  1. Halløj 🙂

    Det er første gang, jeg er forbi her hos Daniel, så ved ikke om I allerede har prøvet det – men da vores lille knægt var mindre, end han er nu, fik han mavedråber (probiotika) til at hjælpe maven godt på vej. Det virkede helt suverænt, og vi slap heldigvis for mere af den slags bøvl. For ja, det er næsten ikke til at bære, når de ikke kan, når de skal….

    Vi bor i Sverige og købte dem på apoteket heroppe, mærket var “Semper”… der må findes noget tilsvarende i DK?

    Håber, at det måske kan være til hjælp!!

    🙂

  2. Hej. Og tak for tippet og undskyld den lange svar tid.
    Det går heldigvis godt med maven efterhånden så vi ikke behøver eksperimentere med mere for maven end han allerede får :).