September

Uge 23 (+4)
Første weekend i September er vi med familien Nielsen i Sommerhus i Billund/Lalandia.
Lørdag:
Første brusebad. Rigtig sjovt og hyggeligt for både Daniel, mor og far.
Hele dagen tilbringes i Legoland. Her overgår Daniel igen vore forventninger og tager det hele ind med nysgerrige øjne og store smil!
Forældrene er stolte og overraskede over hvor meget input han faktisk kan klare uden af blive overstimuleret.
Søndag:
Lalandia badeland – også denne oplevelse tages i stiv arm og en efterfølgende lur på 3 fulde timer 🙂

Uge 24 (+4)
Udvikling. Daniel iagttager vores daglige aktiviteter meget nøje, følger vores bevægelser med blikket og vender gerne hoveder for bedre at kunne følge med når f.eks en kop tages op til munden. Kattene vækker også ivrig begejstring og kunne han følge dem rundt i huset ville han gøre det..
Han synes desuden at have en begyndende opfattelse af sammenhænge f.eks ved “tittebøh-leg” og lignende hvor han kan le af forventning efter et par gange.

Vores lille søn er ikke længere bare en spæd baby, men et aktivt lille barn:
Han er meget nysgerrig og åbensindet overfor nye oplevelser (f.eks Legoland).
Han rækker ud efter ting som fatter hans interesse (f.eks hår og ansigter), er blevet supergod til at samle op og føre til munden i én glidende bevægelse.
Han er stærk, stærk, stærk –  kommer højere og højere op med hovedet i maveleje, krybe/kravlebevægleser øves og han er vild med flyveture og andre tumlelege. Han er blevet kilden på maven og en anelse under fødderne.
Ny bevægelse: Ryster/vifter en ting fra side til side – ud over armen, tilbage igen osv.
Nye lyde opstår hele tiden – mest populær lige nu er “aa-bruuu” – og han ler, hviner og jubler når noget vækker begejstring.
Sutter mere på tommelfinger og har lige opdaget tissemanden…
At nulre øret når søvnen ikke er langt væk er en ny og sød lille detalje.
Han ruller meget nemt om på maven (stadig den samme vej), selv på puslebordet og i søvne hvilket kan være ret forstyrrende..
“Kampen på puslebordet” – temperamentet er ikke til at ligge og spilde ret lang tid på puslebordet, så her indgåes kompromisser og han får lov at stå op så meget som muligt.
Vi har købt en “bumbo” – stol til ham så han kan sidde op og følge med uden at være i mors favn.

Den lille herre er både en rigtig charmetrold og en lille hisigprop – lige så klukkende glad han er, lige så gal kan han blive hvis ikke han opnår det han vil…

Kendetegn for Daniel: Temperament, store blå øjne og mega lange to-die-for- øjenvipper, samt glade smil der tindrer helt op i øjnene!! 😉

 

Der er lukket for kommentare.