Pusterum

Denne weekend har været et fantastisk pusterum for Daniels mor og far:

Vi har nemlig været en tur i Århus, vel at mærke som i totalt kæreste-hygge-tur uden barn!
Farmor og farfar tog sig kærligt af  Daniel hjemme på Thurasvej, mens vi nød at tage os tid til hinanden i  “Smilets by”.
Ahh, at holde i hånd og have god tid – tid til bare at ose, sidde på café med en god kop kaffe, se film i biffen, gå på restaurant, spise lækkert mad som nydes i ro og mag og med et godt glas vin til, slentre gennem byen hånd i hånd for derefter at sove en hel nat uden afbrydelser..
Oh salighed! Ren fryd for sjælen! Hvornår det sker igen vides ikke, men det er ihvert fald ikke sidste gang vi gør noget sådant, det er helt sikkert!

Vores hotelværelse lige ved åen i Århus centrum

Ren forkælelse – latte og muffin


Trætte og glade forældre

Efter en stille og hyggelig morgenstund retter vi næserne hjemad med genskabt nærhed og genopladte energireserver – og med glæden over savnet af den lille fyr derhjemme…

Vel hjemme på matriklen igen, strømmer den gode stemning os i møde allerede i døråbningen – de har bare haft det hyggeligt de tre – farmor, farfar og Daniel! Bassen har været i sit es – ren charmeoffensiv 🙂 – og vi kan med glæde og stolthed sende de gode babysittere hjem efter en virkelig vellykket weekend!


Daniel i godt selskab..  🙂

Der er lukket for kommentare.