Stilhed efter stormen..

Snestorm over Danmark blev der igår meldt med malende vendinger i både tv og radio, og jeg tog på arbejde med bankende hjerte, for hva nu hvis jeg ikke kunne komme gennem sneen hjem til mine kære igen??
Sneen meldte sig da også, jeg kunne afspadsere nogle timer og køre forsigtigt hjemad i det hvivlende hvide. Heldigvis blev det ikke helt så vildt som lovet her i Kolding-området, ved ca. 16 tiden var det stort set overstået og enden blev ca. 5 cm sne.

Idag er jeg hjemme hos Daniel som er syg og har været det siden fredag nat. Der har været lidt sporadisk feber, masser af snot og lange seje hosteanfald – så nattesøvn har vi ikke fået for meget af her de seneste dage.. Hos lægen i mandags fik vi ordineret Bricanyl mod hosten – hvilket har hyberaktivitet som bivirkning, så nu har vi et styks syg søn på speed.. 🙂

Lige nu sover den lille mand sødt ude i sin barnevogn. Jeg nyder stilheden og lader op til næste heat med energibomben – mærkeligt at selv manglende nattesøvn, snot og hoste IKKE formår at få ham bare lidt ned i gear..
Vi ender nok med at holde ham hjemme resten af ugen, og så starte op på en frisk i dagplejen på mandag. Håber virkelig ikke denne uges fravær spolerer for meget af vores foreløbigt gode indkøringsperiode.

Den sidste tid har Daniel savlet meget – vi taler små flydende floder som i overenstemmelse med tyngdekraften naturligvis ender i små søer på gulvet.. Vi har også observeret en stigende tendens til at putte ting i munden, og sutten – som ellers normalt ikke bruges noget særligt i løbet af dagen – får decideret hug! Så er det man tænker: Kunne der være en snedig sammenhæng med tandfrembrud??
Der tjekkes – og ganske rigtigt 11 måneder gammel nu med to bisser i overmunden.. (Eller decideret bisser er det jo ikke endnu, de er jo liige brudt igennem)

Motorisk går som sædvanligt ikke stille af sig! Der kravles fuld speed frem, og det der med at rejse sig op af noget er stadig et hit – at komme ned igen er dog stadig sin sag, men der arbejdes på det… Sidste uge så han desuden lyset i at gå lidt rundt med en af os i hænderne, og nogle skridt alene langs m sofa eller lignende kan også skralde an, især hvis der er noget fristende for små pilfingre lidt længere henne 🙂

Der er lukket for kommentare.