1 års fødselsdag

“Daniel har fødselsdag, og det har han jo og det er idag – Daniel har fødselsdag og det har han jo idag…”

Idag er det 1 år siden Daniel alias Bassen, alias Guldklumpen, alias Hertugen af Thurasvej valgte at lade sig føde, sådan liige lidt før tid – man kan jo ligeså godt holde sine forældre på dupperne allerede fra starten!
På et af barselskortene stod der, at det nok var fordi han var så nysgerrig på verden at han havde så travlt med at komme ud..
Og jeg skal love for han har haft travlt lige siden med at opleve og indtage hele verden omkring sig!

Dagen har været fantastisk.Vejrguderne fejrede Daniel med frost, sol og blå himmel.
Her på matriklen havde vi 1 lys i fødselsdagstoget, balloner, fødselsdagssang og gave fra morgenstunden.

Formiddagen bød på tur i svømmeren bare Daniel, mor og far – det er altså toppen at se sit afkom boltre sig sprællende i vandet med store øjne og skraldlatter!
Han fik  slugt halvdelen af bassinet, fordi han ikke lukker munden når han dykkes, men istedet griner bredt og derefter må hoste og sprutte.. Det generede ham tilsyneladende ikke og han plaskede glad videre.

Men hold da lige op hvor bliver man træt og tørstig af sådan en omgang vand! Daniel blev lagt i barnevognen med blussende røde kinder og gik ud som et lys!
Mens han sov sødt fejrede forældrene 1 års dagen med frokost på café og gåtur gennem byen.
Hjemme igen nydes fødselsdagskage sammen med mormor og Daniel stortrives! Han charmer og skal rigtig vise hva han kan – og det er jo ikke så lidt…

Der er lukket for kommentare.