Midsommer

Årets længste dag er  allerede passeret , Skt. Hans kom og gik med det smukkeste sommervejr vi kunne ønske os og vi står nu på tærsklen til juli måned.

På Thurasvej nyder vi sommerdagene når de byder sig – de sidste dage har været så fantastiske at det har været svært at få sig selv snøvlet indendøre til en passende sengetid.

Daniel går nu fuld speed – en 16 måneders omvandrende, sludrende tornado.. Motorik og kropssprog har virkelig taget fart siden han er kommet rigtigt op at gå – væk er babyen, istedet er der nu et legende, undersøgende barn med latter og iltert temperament. Han går nu også gerne rundt med ting i hænderne – skal rigtig vise sig og slæbe rundt på store ting som tasker, puder, pilatesbold etc.

Vi forstår stadig ikke meget af hans sludren – men de første ord er dukket op: Krakor (traktor) nej, av, ka (kat) mam (mad) og ahh  (når der drikkes vand..)
Det er helt tydeligt at han forstår alt vi siger til ham, om han så liige hører efter er en anden side af sagen..

Tænder er der 10 af og rigelige mængder savl synes at være tro følgesvend med Tandfrembrud – og vi taler altså små syndfloder, så her bruges stadig mange savlesmække!

Puh – jeg synes godt nok han vokser hurtigt ham vores lille fyr!
Næsten dagligt må vi konstatere at nu kan han noget nyt eller har gjort/oplevet det og det for første gang. Det er fedt, men også mærkværdigt sørgeligt for han bliver jo alt for hurtigt stor!!  Tjek billederne fra denne weekend og døm selv – er han ikke blevet stor??

På tur i legeparken med mor

Trillebøren testkøres

Jow jow, a ve sørme godt hvor næsen sidder..

2 kommentare to “Midsommer”

  1. Jo, han er stor! Dygtig og Dejlig. Charmerende og Fræk på den søde måde. Fra en stolt Farmor.

  2. Fasteren er også stolt af den skønne dreng – og glæder sig vildt til at komme i Lalandia med den lille vandhund 🙂