Daniel version II

Februar og ferie! Men, men men…
For vores vedkommende starter årets anden måned på samme ubamhjertige vis som januar – nemlig med sygdom!
Uge 5, længe ventet ferie for undertegnede og søn – og vupti lægger han sig med feber..
Søndag svarer den lille krop igen med nældefeber forårsaget af høj feber og Daniel er helt elendig..
Vi må til læge både mandag og tirsdag med både lytten på lunger, kigge-i-øre og – oh ak oh ve- stik i fingeren!  Det er vist ikke overdrivelse at sige, at det er den lille mand altså ikke vild med – farmor fortalte bagefter at hans gråd kunne høres helt ud i venteværelset…
Torsdag aften må vi en tur til lægevagten med ham og får konstateret mellemørebetændelse! I mellemtiden er både Hr. og Fru Thurasvej blevet godt forkølede…
Og lige som jeg virkelig trænger til ferie er den slut og jeg møder klatøjet og sygdomsramt op på arbejde. Tirsdag møder jeg så selv op hos lægen og får konstateret lungebetændelse – samme aften klager Ulrik sig og efter en snak med vagtlægen er diagnosen klar: bihulebetændelse, jow jow det kører for os!!

Men nu er verden jo heldigvis ikke kun sort/hvid – så selvom diverse vira har floreret har vi også gode oplevelser i februar-posen:
Uge 6  var Daniel i gæstedagpleje hos en nystartede Allan – han kunne have alle Christinas 4 drenge samtidig – og det gik bare over al forventning! Daniel havde stort set ikke tid til at sige farvel om morgenen, og da slet ikke tid til at komme hjem om eftermiddagen! Ugen hos Allan sluttes af med hjemmebagte boller i bagagen og en lille gave i form af en politibil -“vuiiu vuiiu”  siger Daniel..

Desuden er Daniel blevet en hel anden dreng, muligvis 3-4 måneder ældre på 20 minutter: Det er hvad en klipning hos frisøren kan gøre for en krølhåret knægt med meget langt hår!! Se billederne og bedøm selv…

Daniel version I og II

Sprogligt drøner han stadig bare derudaf.
Bise = spise, kom, der, hen, henne = hvor er … henne?, lege, i, af, hår, ble, dor = stor, lil = lille
MOOAARR/FAARR – råbes nu i spørgende tonefald, så er der højest sandsynligt noget han liige skal vise os eller også vil han have en til at gøre noget for sig…

 

 

 

Der er lukket for kommentare.