Om sne, søløver og snemænd…

Sneen har igen lagt sig som en hvid dyne over landet, vedvarende drys både søndag, mandag og tirsdag.
Og ja der ser smukt ud, men altså øv nu hvor vi lige havde spottet de første forårsbebudere ude i haven – de herligste vintergækker i græsplænen og langs hækken. Nu er de dækket af sne – istedet pryder en sød snemand nu i vores have bygget af Daniel og farmand.

Idag er Daniel hjemme – Ulrik og jeg har af nød delt dagen mellem os, så Ulrik nu er på arbejde her til eftermiddag og aften.
Falsk strubehoste er årsagen til denne dag hjemme: Igår fik han en slem omgang – tror det var lidt en træls oplevelse både for ham og for Christina Dagpleje. Åh hun syntes bare det var SÅ synd for den lille mand – hun, manden Mads og sønnen Victor havde så ondt af ham, at Mads kørte Daniel hjem i bil efter også at have samlet Ulrik op på vejen…
Efter lukketid kom jeg hjem til en hæs, men glad søløve – det er praktisk talt umuligt at forklare sådan en lille hønisse, at hvis han tager det roligt og slapper af er det nemmere at trække vejret!  🙂
Jeg kørte forbi Christina med en blomst på vej hjem idag som tak for hjælpen – dejligt med sådan en betænksom dagpleje!
Bassen er i bedring, så forhåbentlig er det “business as usual” igen imorgen.

2 kommentare to “Om sne, søløver og snemænd…”

  1. Ja, babyen forsvandt og frem kom en dreng!
    Sikke en forandring!
    Og her ser vi så en “have-trold”, hvor er han sød! Døm selv, hvem jeg mener.

  2. Jeps! Kan godt være det er koldt at tusse rundt ude i sneen sammen med ham, men det er nu også rigtigt hyggeligt! Glæder mig til lange milde forårseftermiddage og aftner, hvor vi kan lave lidt i haven også!