To år og hul i hovedet :)

Tja, så kom opringningen fra dagplejen om nødvendigheden af en tur på skadestuen med den bette…
Heldigvis er det farmand der står først på forældrelisten, så jeg kunne nøjes med en pædagogisk beroligende sms-besked da besøget på skadestuen var vel overstået og hullet i hovedet lappet med et fint gult plaster m små balloner…
Plaster i panden og fastelavnsbolle-guf…

Skulle hilse og sige at Daniel havde en herlig dag, for resten af dagen blev jo tilbragt med far på arbejde og senere hentet af Faster Rita.

Onsdag 23. Februar – Hip, hip hurra!!
Idag er det præcis to år siden Daniel tog fusen på alle og kom til verden før selv Storken fik sko på…
Vores lille trekløver holder fødselsdags-fridag:
Morgenen starter med fødselsdagssang i sterinlysets skær og så lidt hygge, film og tumlebøvl i vores seng.
Fødselsdagsmorgen

“AIIIJJ” udbryder Daniel (som i se-hva-er-det-der-ligger-der-på-bordet?) lige så snart vi kommer op i stuen og opdager gaverne på spisebordet…
Den kaffemaskine lookalike jeg ikke selv kunne stå for på legetøjsbutikkens hylder falder også i den unge herres smag, men dagens helt store hit er helt klart en rød plastikskovl!  Efter morgenmaden tusser vi stadig rundt i nattøj men får os da nusset færdige til en hyggetur til Vejle.
Da dagen ikke alene byder på frostgrader, men også rigelig vind, bliver det en kold fornøjelse at shoppe rundt, så vi finder hurtigt en god café, hvor både varm kaffe og frokost ryger indenbords.
På cafë med mor og far

Efter Daniels middagslur hygger vi indendørs hjemme – puster balloner op, tænder sterinlys, leger ballondans, spiser fastelavnsboller – og PUF så er både eftermiddag og aften gået, Ole Lukøje har været forbi med stjernestøv og vi siger God Nat til vores nu 2 årige tumling……………………..

Lørdag er familien inviteret til fødselsdag, og med ankomst af gæsterne kl. 11 til tidlig frokost er der hektisk aktivitet i køkkenet det meste af morgenen og formiddagen. Og madlavning tager altså bare ekstra tid og tålmodighed med en glad og nysgerrig søn i skørterne!
Kl. 11 summer huset af gæster, gaver, glæde og duften af mad – lækker mad og rigeligt af den!
Fødselsdags-kage-traktor…

Daniel overdynges selvfølgelig med gaver – og ja! Han har totalt styr på det der med at åbne gaver! Fine, gode gaver – bl.a masser af lækre godter til kokkerier og køkkenleg.

SÅ klar til middagslur!

Da gæsterne sidst på eftermiddagen siger farvel og tak, er vi alle tre trætte, men glade.
Selv Daniel stener til en film – bogstaveligt talt! Klokken 19.30 sover dagens helt som en sten – det er åbenbart hårdt at være festens midtpunkt… 😉

Søndag eftermiddag bliver en festlig, herlig, hyggelig, mættende og rodet affære – mødregruppen er inviteret og de møder talstærkt op, og hvor er det bare godt at se ungerne Andreas, Alma og Jasmin samt deres forældre igen, det sker altså bare for sjældent!
Daniel får et funklende fint lastbilsæt fra Duplo og det tages i brug med det samme.
Herligt, fascinerende og lærerigt at se fire så forskellige børn vokse, udvikles og trives. Alle snakker de mere eller mindre, tumler, leger, griner, græder og øver sig i samvær med andre.
Fælles tumlingehop a la mødregruppe…

Hele stueetagen ender i total rod og legetøjskaos med 4 unger – alle med en snert af  “MIN” fasen, men det går forrygende!
Efter at have vinket farvel til de sidste gæster, nusser vi bare lidt rundt sammen og leger med Daniels nyerhvervelser sådan lidt på skift mens vi får sat lidt skik på stuen igen.
Aftenens Godnat sange sætter punktum for en hyggelig weekend og vi vender atter blikket med hverdagen.

Der er lukket for kommentare.