Efterår

Efterår = Kastanjetid 🙂

Oktober.
Indtil videre har denne efterårsmåned budt på alt fra regn, rusk, strålende solskin, høj blå himmel, gyldne toner og knasende blade, glinsende edderkoppespind, stjerneklare nætter med måneskin og nattefrost, rimtåge og rødmende morgenstunder…
Vi nyder de gode dage og klæder os på efter forholdene – for Daniel kan en god dag jo ligeså godt indeholde regntøj og vandpytter som solskin og solbriller – det er vist bare forældrene der hælder mest til dagene m sol…

Daniel har fået en drømmestart i børnehaven – det er en fornøjelse at aflevere en så glad og veloplagt dreng, og hente ham igen efter en dag fyldt med nye og spændende eventyr. En pædagog beskrev det således: ” Det er som at stå på f.eks Mount Everest og kigge ud over landskabet – og Daniel lader helt klart til at kunne lide udsigten!” Han suger indtrykkene til sig og oplever nyt, lærer nyt. Hver dag.

Moderen syns det’ for vildt at følge sådan en udvikling – dagligt frydes vi over hans sproglige finurligheder og fysiske tumlerier.
Bare det at se ham tegne: Han fortæller levende hvad han tegner  – “se, nu tegner mig en regnorm” – selv måden han holder på og håndterer farverne ændrer sig fra gang til gang..

Sproglige herligheder:
“Kan godt li den der ko-fraice” (creme fraiche)
“Elsker også dig mor!” (Efterfulgt af stort knus og smækkys)
“Mor. Hvorfor du ikk har nogen tissemand??”

 

Der er lukket for kommentare.