F – for februar, fastelavn & fødselsdag

”Boller op og boller ned…”

Daniel havde glædet sig meget til årets fastelavnsfest i børnehaven og gik op i det med liv og sjæl – ganske som de andre sommerfugle.

Han var klædt ud som – ja, gæt engang…

P1010372  …SØRØVER selvfølgelig………

Her måtte mor igen være kreativ – i år udi ”papegøje-på-skulderen-kategorien”..
Her på matriklen synes vi i hvert fald han var sej, og han levede sig virkelig ind i rollen som skrækindjagende sørøver!
Hos drengene i  børnehaven steg han hurtigt i graderne på sej-heds faktoren med sin ”rigtige” piratskyder, og havde stort set ikke tid til at sige farvel til faderen 🙂

Februar 23ende = 4 års fødselsdag
Dagen før de 4 år havde vi besøg af Sommerfuglene – 16 stk fulgt af 3 voksne, så der var liv og glade dage her på Thurasvej..
Jeg havde lavet en lille Phineas og Ferb-skattejagt fordelt på to hold så de kom lidt rundt i huset – og var lidt optagede mens vi lige fik det sidste klar til deres frokost.
Maden blev indtaget på gulvet i bedste picnic-stil og bestod af Pizzasnegle (Daniels eget ønske), frikadellespyd og pandekager til dessert. En lille smule slik havde de fået fra skattejagten. Efter et par timer var de afsted igen og der faldt atter ro over matriklen.

Selve FØDSELSDAGEN havde vi inviteret bedsteforældre og faster med kæreste til frokost og kaffe.
Daniel vågnede op til et flot dækket morgenbord med sørøvertema inklusive balloner, kopper, flag, skib, guldmønter og deslige…

P1010462    P1010465

P1010475

Februars citater:
”Jeg er sørøver. Ida er min lillesøster og jeg passer godt på hende!”
”Mit job er at være superhelt – det er ikke at vaske op!!!”
Kroppens anatomi ifølge Daniel :”Den store hjerne er hovedet – den lille hjerne er halsen…”
” Når man bliver sur eller ked af det, så ryger underlæberne frem”

Der er lukket for kommentare.