Farvel sommer – goddag efterår..

Sommeren er endegyldigt forbi! Det må man modvilligt konstatere når september byder på kølige og mørke morgenstunder, sol og regnbuer, regn og rusk…Naturen er så småt begyndt at skifte ham – bladenes farver skifter til de gyldne toner og vinden fører dem ned på regnvåde veje og fortove. Man får lyst til at tænde sterinlys, bage boller og drikke varm kakao – og snart er det kastanjetid!

MEN alligevel er man lidt modvillig – det kan da ikke passe at sommeren allerede er slut for i år, sådan før den egentlig fik fat! Så med et par beviser på at der faktisk har været fine dage indimellem – vinker vi sørgmodigt farvel til sommeren og vender os mod efteråret:

“Moar, den her is er altså ikke så god som dem nede ved den Italienske…”

Sørøver-attitude

Daniel og bedsteveninde Alma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er lukket for kommentare.