Jul i sørøverens tegn….

December er kommet og gået med sine juleforberedelser og glitrende juledage – her på martriklen har det hele tilmed været krydret med Daniels forkærlighed for sørøveri…

 

 

Her er blevet spist risengrød i store mængder, vi har leget pirater, haft besøg af drillenissen fra børnehaven, været på sørøvertogt, bagt vanilliekranse og lavet konfekt, skiftet træben og spist krokodillebøffer, julepyntet både hus og juletræ hentet i farfars skov. Der er blevet lavet hemmeligheder, skattekort og hjemmelavede julegaver alt imens lillesøster Ida bare glad spiser, sover og vokser.

 

 

 

Juleaften tilbragte vi hos farmor og farfar. Julefreden indfinder sig sammen med kaffe og julelækkerier foran fjernsynet til Disneys juleshow kl. 16 – hvor også duften af kalkun begynder at brede sig ude fra køkkenet.

Traditionel julemad, ris a la mande, sang og dans om juletræ – at se glæden og julelysene genspejlet i Daniels øjne er ren magi og prikker til min egen barnlige glæde ved julen som en anden lille tryllefe.

Hvad gaverne til Daniel indeholdt siger næsten sig selv – årets hit var helt klart det store piratskib fra Playmobil, og sørøverudstyr!

Der er lukket for kommentare.