Baciller og hoste..

I__m_sick_D____Dev_ID_by_iSpaz247Så skete det alle nybagte forældre frygter: Barn syg..
Og moderen er nok synderen i dette tilfælde, da jeg nu har været syg de sidste 10 dage med feber, slim, hoste, hævede mandler og ørepine 🙁

Den lille mand hoster og der kan lyde en mistænkelig rallen når han trækker vejret, han har feber og tager sig til ørerne – efter en nat med mange ture hen til tremmesengen for at trøste og lægge tilrette vågnede vi op til en dag med en pylret dreng uden appetit.
Som de novicer vi er udi børnesygdom, tog vi til vagtlægen og fik ham tjekket. Ikke noget usædvanligt, “bare” alm. forkølelse – så hjem igen og frem med al den kærlighed, trøst og pleje vi kan mobilisere.

Puh hvis man kunne give sin højre arm eller andet for at undgå at den lille bliver syg, ville jeg helt klart gøre det – det er nærmest tortur at skulle lægge øre til den hjerteskærende gråd når de har det skidt.
Heldigvis har vi kunnet lokke både lidt mad og drikke i ham i løbet af dagen, og han har haft små hyggeperioder på legetæppet i stuen.
Nu er han lagt i seng, men jeg tror det igen bliver til en nat med en del renderi..

En kommentar to “Baciller og hoste..”

  1. Kære Lolly! God bedring til jer begge to, jeg håber, I har haft en rolig nat. Kærlig hilsen