Nye begyndelser..

Selvom Januar ikke længere er helt ny – faktisk er vi allerede mere end halvvejs gennem årets absolut længste måned – så er Januar nu alligevel lig med masser af nye begyndelser:

Dagplejestart.
Min barsel synger på sidste vers og virkelighedens verden banker på døren med en ny hektisk hverdag.
Snart skal mor og søn undvære hinanden i mere end 8 timer ihvert fald 3 dage om ugen! Jeg savner sgu den lille mand lidt på forhånd..
Vi er nu i fuld gang med uge 2 hos dagplejemor Christina, og det går fint med at køre Daniel ind. Han er startet op med korte dage der langsomt øges i timeantal. I skrivende stund er han for anden dag i træk afsted fra morgenstunden og bliver hentet igen ca. 15.30/16 – det er på en måde lange dage, men vi kan lige så godt se i øjnene at fra næste uge gælder hverdagens regler og så er der ingen kære mor..
Det tager tid at køre derud – vi har desværre ikke lige vundet en plads sådan lige om hjørnet man kan trille hen til med barnevognen – og i denne vintertid med is, sne og sjap må vi køre forsigtigt i det glatte føre.
Der er 3 andre drenge – Sebastian, Lucas og Mattheo – med Daniel som den yngste, så han skal nok hurtigt få lært en masse unoder og andre gode ting 🙂

Egen seng i eget værelse
– som endnu ikke er færdigt og stadig uden dør, men det fungerer vældigt!
Et par dage inden vores barnefri weekend blev beslutningen taget og promte udført. Uden problemer og med indbygget bonus: Bedre nattesøvn til alle! Nu holdes vi ikke længere vågne af hans søvngængeragtige roden rundt om natten, dog må vi stadig træde til når han får rodet sig tilstrækkeligt rundt på alle 4 og op i tremmerne, eller decideret stående op i sengen….

Bassen er stadig morgenfrisk – som i morgenkæk! 5-6 tiden om morgenen! Vi forsøger at rette ham lidt ind med vægt på forsøger, for det styrer han med hård hånd fra dag til dag…..
Derfor har han stadig brug for 2-3 lure om dagen. Morgenlur ca.7.30/8-agtigt = 1½ til 2½ t, middagslur ca 12/12.30 = ca 2 t, og evt sen eftermiddagslur ca. 17 lige ½t tid mens aftensmaden gøres klar.  Vi putter og siger godnat ca 19 -19.30.

Søvn er stadig ensbetydende med sut og nussekluden “Froggy” – som er gode og trygge sengekammerater.

Stor nok.
Til ny autostol – nu en fremad vendt model med bedre udsigt. Han lader til at synes det er fedt – der pludres og fortælles ihvert fald vældigt når vi kører.
Til størrese 80 – nu inklusive regntøj, køredragt i fleece og flyverdragt..

Drikke selv.
Af sutteflaske og kop – har godt greb om koppen med begge hænder og så hældes der ellers bare, så ikke for meget i koppen ad gangen…

Spise selv.
Spiser gerne selv med fingrene. Har lige lært vindruer at kende – det er et hit ifølge dagplejemor.
Spise m. ske + gaffel meget ny, spændende og MEGET fedtet affære..
Banan og mandarin = yndlings spise, hvis disse først spottes bliver der hvinet noget så kraftigt.

Bassen kravler, rejser sig op af ting, giver slip, falder og får knubs – her kommer banan handy…

Vinke
(royal stile med håndfladen indad) eller  i lettere tilfældig retning og ditto formål, dog ofte vinkes der af noget han gerne vil/vil have.

Puuuder! 🙂
Puder er fedt! En bunke puder på gulvet er lykken og Bassen smider sig gerne kærligt i dem og hyggetumler!

Nye variationer af lyde – især er gu/gy lyden lige pt. et hit foruden den klassiske aaaaaaaahh.
Tungen bruges til at “slå smut” – og den stakkels tunge bliver konstant kørt hen over de to fine bisser i undermunden, så den da næsten må have hård hud på undersiden..

Vores lille charmør er for tiden meget glad og kærlig – han viser tydeligt og bevidst sin kærlighed m. knus, kram og anden opsøgende kontakt. Og så har han de blødeste marcipan-kinder der findes og de sødeste små lyse krøller bag ørerne…… 🙂

Den lille charmør fra Thurasvej..

Der er lukket for kommentare.