Status pt.

Denne regnfulde dag i august er Daniel nu meget tæt på de 1½ år og en rigtig krudtugle, storcharmør og forældrenes lunefulde øjesten!

Hvad får dig dog til at tro, at jeg har spist kirsebær??

Da jeg lovede Daniel frugt her til eftermiddag, gik han straks hen til den åbne køkkenskuffe med alle plastikbøtterne og fandt sin egen “sædvanlige” frugtskål – jow, jow det skulle da være den lille firkantede!

Han drikker frejdigt vand af sin kop  – dog allerhelst af mors store caffe latte-glas – der holdes godt fat med begge hænder og sluttes af med et kækt Ahh! Hvor er det bare fedt at kunne selv!!

Spise selv med ske kan da også praktiseres stående
(den kvikke beskuer vil med det samme notere sig de letsindige forældres fejl: Ingen hagesmæk??)

Vi har lært Daniel nogle enkle does and dont’s indenfor kaffe og andre varme elementer: Når maden er varm siger han Auv og puster. Pegefingeren rettes mod damp/ovn/kaffekopper og efterfølges af et Auv! Jeps det er varmt, så niks pille!
Til gengæld har han fået smag for fars cappucino-skum og mors iskaffe -for slet ikke at tale om lækker is fra Børsen eller den lille italienske, som i øvrigt også er lidt Auv (her = koldt)… 🙂

Fremtidig kok eller bare det muntre køkken?
Med et vistnok fuldt tandsæt hos den unge herre overvejer vi nu stærkt at oppe tandbørstningen til 2 gange dagligt, men har endnu ikke fået det ført ud i livet, for hvem er vild med et ekstra konfliktpunkt der kl. 07.15 om morgenen?
Sjovt nok elsker han at børste hår – mors børste er stadig bedst! og få lidt creme på æblekinderne!

Vi er blevet begavet med et lille sludrechartol, og selvom vi endnu ikke forstår så meget af hans snak, er det top hyggeligt – og visse ting giver da alligevel mening: Heeii (Hej), Auv (Av), Av (Adrr), Ja, Nej – ofte fulgt af kraftig hovedrysten, Ka (kat), Uh uh (ugle), Vu vu (vuf/hund), krakor (traktor), Maou (miauv) og Dee (hva er det).
Ansigtsmimik, kropssprog og fagter er i konstant udvikling, og man forundres ofte over, hvor pokker han har opsnappet dette og hint..

Idag har Daniel tegnet sammen med mig og dette første kunstværk skal selvfølgelig i glas og ramme!

Til aften er han blevet puttet med sin første pude, sin dyne med uglebetrækket, sin sut, sutteklud samt sengens 3 sædvanlige bamsedyr, og sover nu trygt og godt – højest sandsynligt ovenpå dynen, med hovedet nede i fodenden og halvvejs inde mellem tremmerne 🙂

Der er lukket for kommentare.