Næsenusseri..

Putteritualer findes i uanede antal – spørger du 100 forskellige forældre hvilke putteritualer de har hjemme hos dem, vil du sikkert få 100 forskellige svar.
Herhjemme er det som oftest moderen (mig) der putter – medmindre jeg ikke er hjemme til drengens sengetid – og derfor også mig der ligesom sætter dagsordnen som ikke har varieret synderligt det sidste års tid. Og dog. For Daniel sørger selv for at variere vores godnat-seance med små hyggelige indslag; for tiden har han en hel favnfuld sengekammerater i form af Peter Plys, Æsel, hunden Sofus, Tullehunden, Mus og selvfølgelig sin frø! Så står han op i tremmesengen mens jeg synger de to faste puttesange. Indimellem stikker han lige hovedet helt tæt på mit og så nusser vi næser! Uh det er altså hyggeligt! Og mit moderhjerte svulmer rørt og lykkeligt!

 

 

Der er lukket for kommentare.